Wat te doen bij spoed?

Buiten werktijd is er een nood- en spoeddienst voor onze patiënten. Dit nummer geldt alleen voor de patiënten van de bij de waarneemregeling aangesloten tandartsen. Onze praktijk is bij deze waarneemregeling aangesloten. Deze waarneemregeling is alleen voor echte nood- en spoedgevallen bedoeld. Aan het gebruik van deze nood- en spoeddienstregeling zijn extra kosten verbonden. Deze kosten dienen direkt en contant met de waarnemende collega te worden afgerekend.

Waarnemend tandarts

Met een loszittende kroon of een uitgevallen vulling kunt u gerust wachten tot u tijdens reguliere openingstijden bij uw (eigen) tandarts terecht kunt.

Maar, er zijn ook tandheelkundige problemen die onmiddellijke behandeling vereisen. Zo moet u bij een door een ongeluk afgebroken tand, of een nabloeding na een extractie (trekken) direct door een tandarts worden behandeld.

Dienstapotheek

Coöperatie Dienstapotheek Weert eo U.A.

Vogelsbleek 5
6001 BE Weert

HAP

Voor medische zorg die niet kan wachten bestaat er de Spoedpost Weert. Deze bevindt zich aan de voorzijde van het SJG ziekenhuis. U moet altijd eerst bellen: 0495-677677

SJ Gasthuis

Adres Ziekenhuis SJ Gasthuis:
Vogelsbleek 5
6001 BE Weert

Tel: 0495-572100